TENISKI

TEREN

TENISKI TEREN

Jedna od posebnosti naše drvene kuće Babylonica je TENISKI TEREN.  Naši gosti ga obožavaju, bilo da su veći fanovi i poznavatelji tenisa   ili totalni početnici,  svi su zaista oduševljeni s mogućnostima koje teren pruža.

NAJAM IMANJA i teniskog terena ZA TENISKI KAMP / TENISKI TURNIR – samo SAT vremena od ZAGREBA

Mnogi upiti stižu nam za najam terena u okviru manjih okupljanja i mini turnira. Ono što Vam možemo ponuditi je sljedeće:

  • TENISKI TURNIRmogućnost organiziranja manjih cjelodnevnih TENISKIH TURNIRA  ili vikend TENISKIH TURNIRA (uključeno korištenje terena,svih  vanjskih sadržaja imanja sa ili bez korištenja unutrašnjosti kuće)
  • TENISKI KAMP – mogućnost organiziranja TENISKOG KAMPA za licencirane trenere i njihove klijente ili za teniske klubove i njihove igrače.

Za svaku od ovih opcija, molimo Vas javite nam se u kontakte, kako bismo Vam složili individualnu ponudu prilagođenu Vašim željama i potrebama.

Karakteristike terena

dimenzije 34 x 18 m
ravna i stabilna površina
kontrolirani odskok loptice
noćno igranje tenisa
12 reflektora, 6 pozicija, 300 luksa
mekana podloga, koja smanjuje mogućnost ozljeda

O TERENU

Podloga (RuKortXClay), od koje je izrađen naš teren, je vrsta umjetne trave ispunjena finim kvarcnim pijeskom crvene boje. To je čini najbližoj imitaciji klasičnog zemljanog teniskog terena. Materijal od kojega je teren napravljen i njegove karakteristike dozvoljavaju ljubiteljima tenisa produljenje igračke sezone na hladnije dane. Lokacijski, teren je smješten 80-tak metara od ostalih sadržaja naše drvene kuće, kako bi omogućio mir i tišinu potrebnu za potpuni užitak igranja. Želimo Vam ugodnu zabavu i vrhunski užitak u igri !

DRVENA KUĆA BABYLONICA

Moštanica 38

44250 Petrinja

Hrvatska

(+385) 98 197-1817

babylonica2022@gmail.com

Javite nam se

 

POPRATITE NAS