Nisu samo Lika i Gorski kotar rezervirani za snježne radosti, naša Banovina, njezini brežuljci i šume u bijelom su prava oaza uživanja u prirodi pod snježnim prekrivačem. Samo sat vremena vožnje od Zagreba i naći ćete prekrasno područje prirode za uživanje, planinarenje, sanjkanje, ili možda pak fotografiranje. 

SNIJEG, SANJKANJE I VIKEND ODMOR U DRVENOJ KUĆI

Ako niste ljubitelj sanjkališta s puno ljudi, i volite imati komfor i komociju, što kažete na jedan vikend na Banovini, u drvenoj kući, sa saunom, jacuzzijem, i predivnom padinom savršenom za snježne radosti, sanjkanje, grudanje i pravljenje snjegovića? Zvuči savršeno, zar ne? Drvena kuća Babylonica smještena u malom mjestu Moštanica, nedaleko od Petrinje, okružena mirom i prirodom, ima sve što vam je potrebno za vikend odmor ili i duže. 

Kuća za odmor je opremljena je s 3 spavaće sobe u potkrovlju (4+2+2 kreveta) uz popratni toalet, te obiljem prostora za druženje i uživanje u prizemlju.

Kompletno opremljena moderna kuhinja s prostranim stolom za 12 osoba, poslužit će za ugodne trenutke zajedničkog vremena uz objede , a poslije i društvene igre .

Velika staklena terasa s pogledom na imanje i čudesnu prirodu uz kamin na drva, bar i veliki TV, dat će vam osjećaj kao da sjedite u prekrasnom toplom vrtu….Popratna zabava uz pikado ili karaoke zvučnik, društvene igre ili karte i sve ostalo, pružit će vam dodatne nezaboravne trenutke u prekrasnom okruženju.

POSEBNA PONUDA ZA SVE REZEVACIJE ZA DATUME DO 15.03.2023. 

VIKEND [petak-nedjelja; 2 noćenja] do 6 osoba – 560,00 EUR
◇ svaka dodatna osoba 60,00 EUR/vikend

PRODUŽENI VIKEND [četvrtak-nedjelja; 3 noćenja] do 6 osoba – 780,00 EUR
◇ svaka dodatna osoba 90,00 EUR /produženi vikend

DRVENA KUĆA BABYLONICA

Moštanica 38, Petrinja

Republika Hrvatska

babylonica2022@gmail.com

PRATITE NAS I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: