Tražite drvenu kuću za odmor u prirodi daleko od gradske buke? Tražite “cozy” osjećaj uz toplu vatru i pucketanje kamina? Tražite ugodno druženje u vrućem Jacuzziju dok je vani hladno ili pada snijeg?
Drvena kuća za odmor

U prekrasnom malom mjestu na Banovini smjestila se naša kuća – Babylonica. Na djedovini,i pored stare i visoke vrbe (lat. Babylonica), drvena kuća napravljena od trupaca sibirskog bora, stoji te s lakoćom i podnosi sve vremenske prilike i neprilike… Zimi čuva i pruža toplinu, a ljeti osvježava i zadržava hladnoću…. U oazi tišine i zelenila najviše se čuje cvrkut ptica, šum povjetarca i žubor obližnjeg potoka….

Babylonica, osim “cozy” ugođaja i osjećaja opuštanja, svojim izgledom i mnogobrojnim sadržajima pruža savršen spoj zabave i užitka. U hladne zimske dane možete se zagrijati u vrućem vanjskom Jacuzziju i drvenoj vanjskoj sauni. U nešto toplije dane, bez padalina, možete zaigrati i tenis. Zahvaljujući posebnoj podlozi na našem terenu, te odličnoj noćnoj rasvjeti, neovisno od toga kakav ste “majstor” tenisa, na našem terenu se u trenu pretvarate u pravu tenisku zvijezdu, poput one koju gledate na TV-u. Na vama je da ponesete sportsku odjeću i obuću, a sve ostalo čeka Vas u Babylonici…
Gotovo svi naši gosti sa oduševljenjem prepričavaju nezaboravne mečeve tenisa….

Drvena kuća Babylonica opremljena je s 3 spavaće sobe u potkrovlju (4+2+2 kreveta) uz popratni toalet, te obiljem prostora za druženje i uživanje u prizemlju.

Kompletno opremljena moderna kuhinja s prostranim stolom za 12 osoba, poslužit će za ugodne trenutke zajedničkog vremena uz objede , a poslije i društvene igre .

Velika staklena terasa s pogledom na imanje i čudesnu prirodu uz kamin na drva, bar i veliki TV, dat će vam osjećaj kao da sjedite u prekrasnom toplom vrtu….Popratna zabava uz pikado ili karaoke zvučnik, društvene igre ili karte i sve ostalo, pružit će vam dodatne nezaboravne trenutke u prekrasnom okruženju…

 

POSEBNA PONUDA ZA SVE REZEVACIJE ZA DATUME DO 15.03.2023. 

VIKEND [petak-nedjelja; 2 noćenja] do 6 osoba – 560,00 EUR
◇ svaka dodatna osoba 60,00 EUR/vikend

PRODUŽENI VIKEND [četvrtak-nedjelja; 3 noćenja] do 6 osoba – 780,00 EUR
◇ svaka dodatna osoba 90,00 EUR /produženi vikend

DRVENA KUĆA BABYLONICA

Moštanica 38, Petrinja

Republika Hrvatska

babylonica2022@gmail.com

PRATITE NAS I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: